Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 KOPIOINTI EHDOTTOMASTI KIELLETTY!!!

OSA KUVISTA ON LUMISARAN!! (c) Lumisara

Tervetuloa vielä kerran!!! Nyt Aurinkoranta on uudistunut, sillä se ei ole enää vain kennel... vaan myös talli!!! Lisäksi tänne on tullut uudistuksia kennel Mount Everestin myötä. Kennel lopetetiin 22.12.2012 ja kaikki koirat ja jutut  on siirretty tänne. Hoitajatoimintaa on PALJON! Siispä, valitse itsellesi hoidokki ja käy katsomassa, mitä kivaa hoitajille on tarjolla.

Listaus tämänhetkisistä koiristamme:

Akusti(lapinkoira), Alisa(lapinkoira), Amalia(lapinkoira), Ceri(lapinkoira), Ceri(seropi), Chizi(akita), Hachi(akita), Hani(keeshond), Ira(seropi), Luca(lapinkoira), Minka(lapinkoira), Moona(sheltti), Nita(eurasier), Rigo(lapinkoira), Rina(eurasier), Rita(seropi), Roni(eurasier), Saana(seropi), Sara(lapinkoira), Sissi(pystykorva), Teri(seropi), Tuisku(lapinkoira), Turo(lapinkoira) ja Ziko(akita) [24]

 

Listaus tämänhetkisistä kissoistamme:

Minni(nor. metsäkissa) ja Milo(maatiaiskissa) [2]

 

Listaus tämänhetkisistä hevosistamme:

Sanni(suokkari) ja Viivi(arabi) [2]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Miten Aurinkoranta syntyi? IRL

 

Muutin 6-vuotiaana maalle ja 10 vuotiaana halusin tehdä virtuaalikennelin...Olin kiinnostunut koirista 7 vuotiaana, mutta silloin olin vielä niin nuori. En aluksi oikein keksinyt kennelnimeä, kunnes vihdoin sain  älynväläyksen, kennel TunturiTuisku! Se oli minusta hyvä nimi, mutta jonkin ajan kuluttua alkoi tuntua, että sittenkin nimi kennel Aurinkoranta on parempi. Se se sitten oli: kennel Aurinkoranta! Pidin koirista niin hyvää huolta kuin vain mahdollista, mutta se oli tosi vaikeaa, kun on niin monta pörröistä huolehdittavaa...kunnes tajusin, -Minun täytyy hankkia tähän kenneliin hoitajia! Niinpä tiedottelin kennelistäni niin monelle kuin vain pystyin. Välillä täällä on paljon hoitajia, välillä vähän...toiset hoitaa enemmän, toiset vähemmän. Vuonna 2012 elokuun 25. päivänä, minusta tuntui, että haluaisin pitää myös tallia. Sitten keksin, että Aurinkorantaan voisi laittaa myös tallin! Niinpä tästä Aurinkorannasta tuli kennel ja talli. Kaikki kävijät, jotka vain huomaa itselleen sopivan söpöläisen ja on aikaa, niin pyytäkää vain saisitteko sen hoidokiksi;)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nyt voittekin mennä tutustumaan tähän koirien, hevosten ja kissojen valloittamaan paikkaan.

Ystävällisin terveisin,

 Lumisara

Sivut luotu vuonna 2009

Tervetuloa uudelleen!
©2020 Virtuaalikennel/talli Aurinkoranta - suntuubi.com